Har Haft Utmaningar Som Lazio Följer De Premier

har haft utmaningar som Lazio följer de Premier
ESPN FC TV: s Mark Donaldson och Tommy Smyth dissekerar den senaste omgången av överförings rykten.
Borussia Dortmunds Ilkay Gundogan är redo att ta ställning till hans framtid.
Den 24-årige, som har ett år kvar på sitt BVB-kontrakt, tog till sociala medier för tysta rykten om att han bett sin tid att driva upp sin lön.
Wilsheres status som en homegrown spelare gör honom också särskilt lockande för en klubb som City som har haft utmaningar som Maglietta barcellona följer de Premier League-reglerna om de nämnda spelarna de senaste åren.
Det kommer att vara välkommen nyheter till intresserade Manchester City, Manchester United och Arsenal, och sannolikt ovälskade nyheter för hans nuvarande lag och deras fans.
Men han erkände i Guardian, säsongen har tagit mer låga än höjder. Hans misslyckande att spika ner en vanlig startpunkt för Arsene Wenger har lett till att vissa ställer frågan om sin framtid med Gunners.
För närvarande är Arsenal osannolikt Maglietta chelsea att ingå några förhandlingar med Wilshere eller ett annat lag, eftersom den 23-årige fortfarande har tre år kvar på sin nuvarande affär.
Det är nästan illaluktande att föreställa sig att lägga till en talang som Pogba till ett lag vars Champions League segrar över sin egen Juventus säkrade sin säsong Treble. Braida säger att Pogba skulle vara en passform som kallar honom en intressant spelare som redan har levererat på sitt mästerskap potential.
© 2014 Amorem.ru